Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd.

Één keer samenwerking, het vennootschap van de het Levenstijd.

Thuis

Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
De daadwerkelijke productiecapaciteit is nog groter dan de leverancier me beloofde, ben ik zeer tevreden met deze zeer goede machine. Ik zal zeker met u opnieuw in de toekomst samenwerken.

—— M. Joshua Douglas

De goede dienst, snelle levering

—— M. Bond Toth

Ik ben zo blij om deze prettige samenwerking tussen bedrijven met Plastar te hebben, hebben zij vrij verbazend werk gedaan. Wij communiceren zo goed en zij geven me zeer professionele hulp van deze nieuwe technologie, zullen wij de nieuwe zaken van plastiek recyclerend beginnen en wij zijn zeker het een goed resultaat zal zijn.

—— M. Mark harrison

Ik ben zeer gelukkig om dergelijke goede samenwerker te hebben en verschepen is zeer snel en lost mijn kwestie op zeer snel, geeft grote duim, gelukkige happy~ Zeer professioneel en gemakkelijk te communiceren.

—— Mevr. Nancy

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van Zhangjiagangplastar Machines, Ltd is een professioneel bedrijf die sinds 2009, zich in het ontwerp en de vervaardiging van plastic uitdrijving en recyclingsmachines, zoals 3D extruder van de printergloeidraad, enige schroefextruders, kegel tweelingschroefextruders, pvc, PE, pp en pp-r pijpextruders, het profielextruders van pvc en PE, het recyclingsmachines van pvc en PE, het verpletteren, was en het korrelen machines, het vervoeren en het mengen zich machines voor allerlei plastieken en andere soorten hulpmateriaal op het gebied specialiseren.


  Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0
 • OEM / ODM

  Na de ontwikkeling van verscheidene jaren, PLASTAR-hebben de MACHINES het ontwikkelingspatroon van drie productiebasissen gevormd en één verkoopcentrum, Onze hoofdproducten omvat:

   

  3D Printer Filament Extrusion Line

  Pvc-de Uitdrijvingslijn van de Hoekparel

  Pvc-PE PPR de Lijn van de Pijpuitdrijving

  Pvc-Plafondcomité Uitdrijvingslijn

  Pvc-de Uitdrijvingsmachine & Productielijn van de Profielraad

  Afval Plastic Was Recyclingsmachine

  Afvalplastiek die Recyclingsmachine pelletiseren

  Pvc-Pulverizer & PE Pulverizer

  Plastic Maalmachine & Ontvezelmachine

  Plastic de Uitdrijvingslijn van de Buisslang

   

  Naast de bovengenoemde lijst, leveren wij ook grote inspanningen om nieuwe producten te ontwikkelen om aan de ontwikkelende die eisen ten aanzien van klanten te voldoen, door onze professionele teams worden gesteund, keuren wij ook aanpassing goed en ontwerpen de machine volgens het detailvereisten van de klant, wij warm klanten van huis welkom en in het buitenland heten om met ons voor win-win succes samen te werken.

 • R & D

  Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mack Ma

Tel.: 0086-18626639889

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)