Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd.

Één keer samenwerking, het vennootschap van de het Levenstijd.

Thuis

Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd.

Klantenoverzichten
De daadwerkelijke productiecapaciteit is nog groter dan de leverancier me beloofde, ben ik zeer tevreden met deze zeer goede machine. Ik zal zeker met u opnieuw in de toekomst samenwerken.

—— M. Joshua Douglas

De goede dienst, snelle levering

—— M. Bond Toth

Ik ben zo blij om deze prettige samenwerking tussen bedrijven met Plastar te hebben, hebben zij vrij verbazend werk gedaan. Wij communiceren zo goed en zij geven me zeer professionele hulp van deze nieuwe technologie, zullen wij de nieuwe zaken van plastiek recyclerend beginnen en wij zijn zeker het een goed resultaat zal zijn.

—— M. Mark harrison

Ik ben zeer gelukkig om dergelijke goede samenwerker te hebben en verschepen is zeer snel en lost mijn kwestie op zeer snel, geeft grote duim, gelukkige happy~ Zeer professioneel en gemakkelijk te communiceren.

—— Mevr. Nancy

Ik ben online Chatten Nu

Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd.

1 2
companyPics.title0 companyPics.title1
PLASTAR FABRIEK Uitdrijvingsfabriek
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : PLASTAR
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 2500000-3000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 60% - 70%

Co. van Zhangjiagangplastar Machines, Ltd werd opgericht in 2009 en werd gevonden door een groep professionele, hartstochtelijke & verantwoordelijke mensen die oude ervaring in plastic machine verwerkende industrie hebben, wordt ons bedrijf gevestigd bij Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-gelooft de provincie, genietend van geschikt vervoer en mooi milieu, PLASTAR-bedrijf, sinds aanvang, PLASTAR-bedrijfteam altijd dat de uitstekende machinekwaliteit, de redelijke prijs, de professionele en snelle dienst de basis voor samenwerking op lange termijn met onze klanten zijn. Daarom PLASTAR-past het bedrijf en houdt zeer strikte regels voor kwaliteit toe, maakt hoge normniveau voor productkwaliteit. Tegelijkertijd, houden wij proberend om productiekost te bewaren om betere prijs aan onze klanten te verstrekken. En, wij besteden ook veel aandacht aan de dienst, achten wij de dienst van belang zo aangezien de verkoop werkt, leiden wij onophoudelijk ons de dienstmateriaal op, verbeteren hun de dienstbevoegdheid en de diensthouding, zodat dit team, de meeste professionele dienst aan elk van onze klant rond de wereld kan op tijd verstrekken.

 

Na de ontwikkeling van verscheidene jaren, PLASTAR-hebben de MACHINES het ontwikkelingspatroon van drie productiebasissen gevormd en één verkoopcentrum, Onze hoofdproducten omvat:

 

3D Printer Filament Extrusion Line

Pvc-de Uitdrijvingslijn van de Hoekparel

Pvc-PE PPR de Lijn van de Pijpuitdrijving

Pvc-Plafondcomité Uitdrijvingslijn

Pvc-de Uitdrijvingsmachine & Productielijn van de Profielraad

Afval Plastic Was Recyclingsmachine

Afvalplastiek die Recyclingsmachine pelletiseren

Pvc-Pulverizer & PE Pulverizer

Plastic Maalmachine & Ontvezelmachine

Plastic de Uitdrijvingslijn van de Buisslang

 

Naast de bovengenoemde lijst, leveren wij ook grote inspanningen om nieuwe producten te ontwikkelen om aan de ontwikkelende die eisen ten aanzien van klanten te voldoen, door onze professionele teams worden gesteund, keuren wij ook aanpassing goed en ontwerpen de machine volgens het detailvereisten van de klant, wij warm klanten van huis welkom en in het buitenland heten om met ons voor win-win succes samen te werken.

 

Onze zaken philosoph:

Één keer samenwerking, het vennootschap van de het Levenstijd.

Win-win samenwerking, ontwikkelt zich en groeit sterker samen met klant!

 

Ons achtervolg:

Om globale beroemde plastic uitdrijving & recyclerende oplossingsleverancier met hoge reputatie te zijn!

Contactgegevens
Zhangjiagang Plastar Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mack Ma

Tel.: 0086-18626639889

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)